collage1

collage1

maandag 4 februari 2013

Groot nieuws!!

 
Ja, jullie lezen het goed. Groot nieuws bij de familie de Vries. Heb ik jullie eerst gemeld dat Bart en Laura gaan trouwen op 15 mei 2014, nu kan ik jullie vertellen dat ze eerst in september papa en mama gaan worden. En Gerard en ik worden dan natuurlijk OPA EN OMA!!! Wat een verrassing was dat zeg. Geweldig!! Na dat pest jaar van 2012 kan 2013 allang niet meer stuk. 
Als je zo mooi nieuws te horen krijgt wil je gelijk aan de slag met een boxkleed of  weet ik veel wat. Maar ik moet me eerst even oriënteren op het gebied van babyquilts. Natuurlijk heb ik al wel iets in mijn hoofd maar dat moet nog even rijpen. Ik houd jullie op de hoogte.
Op het moment ben ik druk met het doorquilten van de .............En de achterkant ziet er dan zo uit.


 
 

Ik heb nu een kwart klaar en ik moet zeggen, het gaat vrij vlot. Ik ben in ieder geval blij dat ik gekozen heb voor het doorquilten van de sashings. Ieder huisje apart doorquilten zou echt teveel van het goede worden.
Ik ga nog even verder met genieten en jullie wens ik allemaal een mooie week.

Groeten Annet

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig gevoel is dit he. Wij zijn afgelopen november de eerste keer oma en opa geworden en dit is een heel mooie ervaring voor de nieuwe ouders en grootouders. Heb ook vanalles voor onze kleindochter gemaakt.
  Geniet er maar van.
  Groetjes Liesbeth A.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi bericht, Van Harte Gefeliciteerd!
  Straks Opa en Oma,dat is zo leuk!
  groetjes,
  Hilly Dogger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk nieuws, gefeliciteerd! Hoop erg dat jullie er van kunnen genieten. Je huisjes worden prachtig. Ik quilt ook in de sashings maar niet in de naad. Leuk werk he!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Annet, gefelicieerd dat wordt genieten oma. groetjes Cora Remmers

  BeantwoordenVerwijderen