collage1

collage1

woensdag 11 april 2012

"Tante Bets"

Allereerst kan ik jullie vertellen dat het goed gaat met onze zoon Bart. Hij is 5 april geopereerd waarbij de darm tumor is verwijderd. de operatie is heel goed en vlot verlopen. Niks geen gekke of onverwachte dingen. Het ging zo goed met hem dat hij 1e paasdag naar huis mocht. Thuis moet je opknappen en beter worden. Donderdag 19 april moeten we weer terug naar het ziekenhuis en dan krijgen we de uitslag van alle onderzoeken van de patholoog anatoom. Dat zal wel weer spannend zijn maar we hebben er goed vertrouwen in dat alles goed zal komen. Ik wil iedereen dan ook bedanken voor de lieve berichtjes die ik (wij) van jullie mocht ontvangen. Erg lief en het heeft mij (ons) goed gedaan.
Maar nu "Tante Bets". Dit is geen gezellige oude tante uit de familie, maar de naam van een curiosa winkeltje in Enkhuizen. Ik was al een poosje opzoek naar een ouderwets houten droogrek. Zo eentje die aan de zijkant kan scharen en die je dan omhoog trekt. (snappen jullie het nog?) Deze neemt minder ruimte in in de kamer en is makkelijk mee te nemen naar een beurs of tentoonstelling.
Vorige week ging ik met mijn Gerard naar Enkhuizen en kwamen we langs "Tante Bets". Je raadt het al: Daar stond mijn droogrek, buiten, op mij te wachten. We reden er zo op af met ons Renaultje.
Ik zeg tegen Gerard: "Daar staat het droogrek wat ik graag wil hebben". Ik was helemaal blij.
We hebben eerst de nodige opdrachten in Enkhuizen vervuld en zijn daarna naar "Tante Bets" gegaan.
Het droogrek was prachtig en in goede staat. Maaaaar........... wel €60,00. Dan ben ik toch nog wel een beetje een krent, en wilde ik het rek bij "Tante Bets" laten staan. Gerard is daar veel gemakkelijker in en zij: Als jij hem gaat afrekenen, dan gooi ik de banken plat en kan hij mee". Zo gezegd, zo gedaan.
Nu staat het rek te pronken in onze huiskamer. Misschien wel een beetje groot, maar dat zal wel moeten wennen. Ik krijg er hele leuke reacties op en ik kan er heel wat quilts aan kwijt.
Met dank aan "Tante Bets". (misschien noem ik mijn rek wel "Tante Bets")


Nou wat vinden jullie er van. Is ie leuk of is ie leuk?

Groetjes en een goede week, "Tante Bets"en Annet

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooi rek om je quilts op tentoon te stellen! Fijn dat de operatie goed is gegaan, ik duim mee op een goede uitslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel blij voor jullie dat het met Bart goed gegaan is. Nu nog even spannend volgende week met de uitslag.
  Het rek is geweldig, kan je genieten van je quilts. Veel leuker dan dat ze in de kast op een stapel liggen zoals bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inverband met de Vacantie reageer ik wat laat.Wat een spanning bij jullie.
  Mooi dat de operatie goed is gegaan.
  Ja en op de uitslag wachten is ook spannend ik weet er alles van.Heel veel sterkte allemaal maar vooral voor Bart.En het rek is ook mooi hoor je boft maar weer.Ik ben nog lang niet klaar hoor met het doorpitten. Hartelijke groet Jo Kooiman

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat bart de operatie goed heeft doorstaan. Nu op naar de volgende fase.
  Leuk was/quiltrek heb je op de kop getikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede berichten Annet.
  Hoop dat de uitslag net zo goed is.
  Tante Bets stond dus echt op je te wachten veel plezier er mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, dat voormalige wasrek!
  Wat een zorgen en spanning om je zoon. Ik las in je latere bericht, dat hij tòch verder behandeld moet worden. Het blijft altijd spannend, Annet, ik weet het... ben ook geopereerd aan darmkanker, bijna twee jaar geleden. 'Het', en daarmee bedoel ik echt alles, wordt nooit meer 'GEWOON'.
  Sterkte en groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen