collage1

collage1

woensdag 26 februari 2014

jubileum sampler

Zo hoor je heel lang niets van me, en dan zomaar twee keer vlak achter elkaar. Dat heb je als je niet mag werken en zo alle tijd van de wereld hebt. Ik wilde al heel lang eens meedoen aan een BOM project. Vaak vind ik ze te lang duren met de daarbij te hoge kosten. Als het niet leuk is, dan zit je er wel aan vast. (Natuurlijk is dat leuk, hoor ik iedereen nu denken). Inderdaad, het is leuk. Ik ben begonnen met de Jubileum Sampler van "The Stichcottage". Het zijn vijf delen dus leuk om een BOM uit te proberen. Zeker nu ik thuis ben door een operatie. Je hoeft niets uit te puzzelen en kunt gelijk aan de slag. Alleen jammer dat je vaak langer moet wachten op een pakketje dan dat ze beloofd hebben. We zullen maar zeggen: "Het komt wel goed". Ik laat je de eerste twee blokken alvast even zien.

Blok 1
 
Blok 2


Ik maak de blokken wel in mijn eigen volgorde. Er komen namelijk verschillende technieken aan de orde en ik maak het blok waar ik op dat moment zin in heb.
Het project bestaat uit twaalf blokken, sashings en een rand. Aan het eind is hij ongeveer 1.40 x 1.40.
 
Voor nu was dat het wel weer. Groeten en tot de volgende blog, Annet


5 opmerkingen:

 1. Ganz tolle Blöcke hast du genäht...und dein Headerbild gefällt mir sehr...

  *.:。✿*Herzlichen Gruß Klaudia*✿。.:*
  *✿*.:。: .*✿* *✿*.:。: .*✿* *✿*.:。: .*✿*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend wel, een BOM. Kan je er nog een beetje je eigen draai aan geven of moet je echt de voorbeelden volgen? Gebruik je je eigen stofjes of krijg je die meegestuurd?
  Wens je ook graag een goed en spoedig herstel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn oog viel bij een mede blogster op een bekend blok en een bekende titel ;-), daarom kwam ik snel even kijken, Ik hoop dat je veel plezier hebt met deze BOM, ik had veel plezier in het bedenken van de blokken en de quilt!

  BeantwoordenVerwijderen