collage1

collage1

vrijdag 14 februari 2014

Ik ben er weer

Inderdaad, ik ben er weer. Het is al een hele poos sinds mijn laatste blogje. Dat was niet de bedoeling maar dingen gaan zoals ze gaan. Eerst foto's organiseren, dan een computer met kuren, maar het is voornamelijk tijd waar het aan ontbreekt. Volgens mij heeft iedereen daar last van. Op dit moment heb ik heel veel tijd voor mezelf omdat ik aan het herstellen ben van een operatie. Ik mag 6 weken niets tot bijna niets doen. HEERLIJK, dacht ik toen ik dat hoorde. Maar de praktijk is echt anders. Ik ben heel vaak moe en kom tot niets. Ik ben nu 2 weken verder en vandaag voor het eerst weer een klein beetje actief. Maar alles komt goed.
In de afgelopen periode heb ik best wel veel gedaan. Het speel kleed voor Anna is klaar en heel erg leuk geworden. Kijk maar......

 
Het basis blok was de zomer cursus van 2013 van Veltrop shop en de Winnie de Pooh plaatjes had ik nog ergens in een la. Wie wat bewaard, die heeft wat.
In november 2013 was er ook weer een winterfair en daarvoor wilde ik nog een aantal cadeautjes maken. Dit neemt altijd heel veel tijd en je bedenkt steeds meer. Ik heb zelfs DH aan het werk gezet omdat ik graag een houten kerstboom wilde hebben voor mijn kerstdecoraties. Hij werd zo enthousiast dat hij ook nog een wisselhuisje voor me heeft gemaakt. Maar daar moet dan natuurlijk wel een quiltje in. Ik zei het toch, je bedenkt steeds meer.
 Dat ziet er toch allemaal wel heel gezellig uit. En dat was het ook. Ik heb veel verkocht tijdens de winterfair en ik mocht heel veel mooie reacties ontvangen. Zo ging ook november voorbij dus op naar december.
Na alle feestdagen gingen we weer "normaal"doen en werd het huis weer ontdaan van alle kerst spullen. Omdat ik wel weet dat haken ook een lekker handwerkje is kijk ik op Pinterest ook veel bij haken of crochet. Daar kwam ik de "One Stripe Blanket"tegen. Een leuk patroon dat er niet al te moeilijk uitzag. Ik werd natuurlijk weer gelijk enthousiast en het leek me een mooie afwisseling met het quilten na mijn operatie. Dus........ wol gekocht en begonnen. Leuk dat het is! Het zijn allemaal vasten, h.stokjes, stokjes en d.stokjes. Heel eenvoudig maar oh zo leuk om te doen.


Op deze foto zie je de eerste 50 toeren maar ik ben inmiddels al bij toer 65. O ja, zie je die kast? Die heb ik tussendoor ook nog even gepimpt. Het was een kast van teakhout en we vonden hem een beetje saai worden. Ik heb lichte krijtverf besteld van Abbondanza en ben "gewoon" begonnen. Nou ja, gewoon???? Ik had er wel een beetje lef voor nodig maar het resultaat is gewoon super.
Kast voor
Kast na

 


Ik ben heel blij met het resultaat maar ja nu moeten ook de salontafel en de ladekast er aan geloven. DH is een mooi tv dressoir aan het maken en die wordt ook met krijtverf behandeld. Wordt vervolgd.

De Aunt Millie quilt heeft er ook weer 2 blokken bij gekregen en als laatste kan ik jullie vertellen dat de quilt voor het huwelijk van Bart en Laura ook aardig opschiet. Ik moet de randen nog doorquilten, nog een label maken en afbiezen. Dus............ nog veel toen. (Maar dat zal altijd wel zo blijven)
Iedereen die naar de Hobbybeurs gaat in Zwolle,

Heel veel plezier!!!
Groetjes en tot de volgende keer, Annet

4 opmerkingen:

 1. Goedemorgen Annet, je blog ziet er weer mooi uit!
  Ja dat viel dan wel even tegen, je dacht lekker te quilten tijdens je herstel, maar lekker rustig thuis met de nodige visite enzo. is ook gezellig hoor.
  Maar er zitten altijd zoveel ideeën in je hoofd en daar moet dan weer iets mee gedaan worden....
  groetjes van Hilly Dogger

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Annet, ben blij je nieuwe blog te zien. Ziet er weer erg leuk uit. Groeten Bea

  BeantwoordenVerwijderen

 3. شركة المثالية للتنظيف

  شركة المثالية توفر علي ربة المنزل عناء التنظيف، والمواظبة علية بإستمرار، خصوصا وأن ربة المنزل الآن يكون عليها مهام كثيرة شاقة ولا يكون لديها مساحة من الوقت للقيام بمهام التنظيف، وليس فقط التنظيف هي من مهام الشركة بل أن الشركة أيضاً تُقدم مجموعة مُختلفة من الخدمات الأخرى التي تخدم راحة عُملائها، بالإضافة إلي تقديم مُستوي عالي من الكفاءة في تنفيذ الخدمة. خدمات شركة المثالية: ولأن شركة المثالية تقوم علي راحة عُملائها في تقوم بتوفر مجموعة مُختلفة من الخدمات مثل: • تنظيف الستائر. • تنظيف المفروشات. • تنظيف السجاد والموكيت. • تنظيف الكنب. • تنظيف المجالس. • مُكافحة الحشرات. • رش مُبيدات. • تسليك مجاري. حيثُ أن لدينا مجموعة من أكفأ العمُال والأيدي العاملة، بالإضافة إلي اننا يوجد ليدنا أحدث أنواع الأجهزة والماكينات التي تُساعدنا في عملنا، بالإضافة إلي أن المساحيق المُستخدمة في عمليات التنظيف نقوم بإستيرادها من الخارج، وهي مُصرحة من وزارة الصحة ولا ضرر عليها. كما أن شركة المثالية تستقبل تليفونات عُملائها علي المدار اليوم لإستقبال طباتهم وإستفسارتهم بإستمرار. عزيزي العميل نُحاول أن نوفر لك جميع ما تحتاج إلية، علاوة علي ان أسعارنا لا تقبل المُنافسة.

  BeantwoordenVerwijderen