collage1

collage1

woensdag 2 januari 2013

Lappenmand

Allereerst voor iedereen: Een heel goed 2013 met veel liefde, gezondheid en creativiteit. Dat er maar weer veel mooie werkstukken mogen ontstaan.
Zoals veel lezers van mijn blog zullen weten is 2012 voor ons niet zo goed verlopen. Een zoon met darmkanker en een neefje met de verdenking op kanker, hakt er aardig in. Gelukkig gaat het met beide mannen weer heel goed. De kanker bij Bart is weg en Lars bleek geen kanker te hebben maar een sluimerende bacterie op zijn bot. Maaaaaar ...... 2012 zou 2012 niet zijn als er aan het eind nog iets moest gebeuren. En dat gebeurde dus ook. In de nacht van 27 op 28 december ben ik zelf opgenomen in het ziekenhuis met een longembolie (die hadden we nog niet). Wie had dat gedacht.    's Middags nog winkelen in Alkmaar en 's nachts lig je in het ziekenhuis. Gelukkig mocht ik vrijdag avond weer naar huis met de nodige bloedverdunners. Op dit moment gaat het redelijk goed. De pijn en de benauwdheid zijn een stuk minder maar de energie is ver te zoeken. Alles schijnt goed te komen maar het moet zijn tijd hebben (kan ik lekker aan mijn quilts werken. Dat is dan weer het positieve van het verhaal.)
Mijn huisjes zitten allemaal in en aan elkaar en ik ben nu met de rand bezig. Ik vind een dubbele rand altijd erg mooi dus doe ik dat ook bij de huisjes. Hierdoor wordt hij wel een stukje groter, maar het moet vanzelf wel een mooie afgewerkte woonwijk worden.Natuurlijk zijn er in 2012 ook mooie en positieve dingen gebeurd. Zo zijn mijn cursussen en workshops goed verlopen en heb ik zelf een paar leuke workshops gevolgd. Laura heeft een mooie baan gekregen en Gerard en ik zijn samen lekker 2x met vakantie geweest. In oktober de aankondiging van het huwelijk van Bart en Laura en in november de positieve uitslagen van de afgeronde onderzoeken van Bart.
Als klap op de vuurpijl hadden Bart en Laura samen met Sandra en Don ( mijn zus en zwager) een oliebollen actie georganiseerd. De opbrengst gaat naar de Alp D'huzes die Bart 6 juni gaat fietsen.
In totaal hebben ze 2000 oliebollen gebakken met een opbrengst van € 1500,00. Hierdoor kan hij nu definitief meedoen aan deze tocht der tochten. Als ouders zijn wij ontzettend trots op onze kanjers.

 

 

 
Wat het nieuwe jaar ons gaat brengen weten we natuurlijk nog niet, maar wij blijven knokken en zien 2013 positief tegemoet!

 Groeten Annet

4 opmerkingen:

 1. Heftig zeg om zo een al apart jaar af te sluiten. Beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat kan er veel in een jaar ... gelukkig dat je zoon beter is geworden !
  Zelf veel beterschap nog hoor ...
  Je huisjes quilt af, daar kwam ik je blog door ... eh tegen :o)

  Mooi !

  Een goed en gezond, creatief 2013 ook gewenst hoor :o))

  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Annet, dat was schrikken. Gelukkig dat het allemaal weer goed komt met je.Blij te lezen dat het met Bart ook goed gaat.
  Allemaal mijn beste wensen voor het jaar dat net begonnen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ja, Annet,
  dacht je net dat alles weer lekker ging heb je dit. Dat was wel even schrikken denk ik. Hoop dat het weer goed met je gaat.
  Overigens de oliebollen van Bart en Laura waren lekker!! veel beter dan uit de winkel.
  groetjes van Hilly.

  BeantwoordenVerwijderen