collage1

collage1

zondag 3 juni 2012

Happy Birthday

Vandaag hebben we feest in "huize" de Vries. Dat is weer eens wat anders dan alle vervelende dingen van de afgelopen tijd.
Onze dochter Marleen is vandaag 22 jaar geworden. Onze grote, kleine meid alweer 22 jaar! Dat is allemaal niks, maar wij zijn ook 22 jaar ouder. Niet te lang bij stil staan, we zijn gewoon nog piep!!!!!!

Links, met bril, is de jarige job. De andere twee meiden zijn
vriendinnen die haar getrakteerd hebben op een brunch.
Tijdens Hemelvaart en Pinkster stonden we op camping "de Nesse" in Castricum en hebben we heerlijk genoten van het mooie weer. In die week kreeg Lars de uitslag van alle onderzoeken. Ze weten niet goed wat het nou precies is. Hij wordt 13 juni geopereerd zodat het hele gebied beter onderzocht kan worden. Het is dus niet 100% kanker, maar wat is het dan? Afwachten maar weer.
Maar zoals gezegd, we hebben genoten van het prachtige weer. Lekker gefietst en veel mooie natuur gezien. Wat is het toch mooi in Nederland. Castricum is maar 1 uurtje van huis en dan weet je niet eens wat daar allemaal te zien is. Klinkt vast wel bekend.
Ik had een heerlijk gevulde quiltkoffer mee dus ik heb me prima vermaakt. Ook de huisjes waren mee gereisd en die hadden veel bekijks op de camping. Ik heb nu 8 rijen aan elkaar en rij 9 is bijna klaar. Dan ga ik me bezig houden met het grote huis, daar wil ik iets anders mee doen maar het is nog niet helemaal helder wat dat moet worden. Komt vanzelf.

Alle huisjes hangend aan "Tante Bets."

Ook ga ik me nu bezig houden met de kunst en tuinen route die in Andijk wordt gehouden. Dit evenement is op 16 juni en wordt georganiseerd door de Gereformeerde kerk in Andijk. Ik hoop dat ik in onze eigen tuin kan blijven maar dat hoor ik nog. Op 24 juni sta ik op de hobbymarkt bij molen "de Hoop" in Wervershoof en op 22 september op de oude ambachten markt tijdens het 200 jaar bestaan van Andijk. Daar wil ik vooral het kantklossen laten zien. Voor deze markt moet ik nog gepaste kleding dus zal ik nog wel achter de naaimachine terecht komen. Ik kan wel alvast op zoek naar stoffen hiervoor. Zelf denk ik aan een lange, wijde rok van bloemetjes stof met een effen blouse met pofmouwen. Ik heb nog een mooie gebreide stola die ik er dan bij kan dragen. Dit komt vast wel goed.

Dit was het weer voor dit moment.
Groetjes en een goede week, Annet


3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter. Hebben jullie een gezellige dag?
  Hoe gaat het met Bart?
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd Annet en Marleen vanzelf! Hopenlijk komt het met Lars weer goed. Je huisjes quilt wordt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd met je dochter.
  En wat zijn die huisjes mooi, een hele stad, hoe ga je die noemen?

  BeantwoordenVerwijderen